سلامت باش

پیشگیری بهتر از درمان بیماریها

سلامت باش

با موج گرما در تابستان باید به دنبال زدودن سموم باشید که  می تواند در این فصل به شما بسیار فایده داشته باشد . مواد غذایی سم زدا باعث دفع سموم از بدن می شود  و همچنین به شما کمک هیدراته و سالم بمانید. بنابراین، مطمئن شوید که این مواد غذایی سم زدا در رژیم غذایی تابستان گنجانده شود:
• هندوانه
هندوانه یکی از بهترین میوه فصل تابستان برای سم زدایی مواد غذایی است که محتوای آب بالا  دارد و مدت زمان طولانی شما را سیر نگه میدارد. ناخالصی و مواد سمی را از بدن خارج میکند
• انبه
انبه یکی از میوه های تابستانی  است. انبه همچنین  سم زدای بسیار خوبی می باشد. دارای قند طبیعی و فیبر هستند و اصلا چربی ندارد. همچنین منبع خوبی از ویتامین A، است که منجر به  براق شدن مو می شود.
• ریشه چغندر
ریشه چغندربرای سم زدایی کبد و از بین بردن حذف سموم و ناخالصی ها از کیسه صفرا و کبد بسیار خوب است. نه تنها  به هضم کمک میکند بلکه باعث تقویت سیستم لنفاوی می شود همچنین منبع خوبی از فسفر، پتاسیم، منیزیم، فیبر، کلسیم و آنتی اکسیدان ها می باشد.
• لیمو
شربت ابلیمو از لیموی تازه یک نوشیدنی سم زدای سالم در فصل تابستان است. لیمو  شامل ویتامین C بالایی می باشد، که می تواند به دفع سموم  انباشته شده در  بدن کمک کند جدای از آن به عنوان یک ملین بعنوان داروهای ادرار آور به دفع سموم بدن کمک میکند.


• خیار
خیار یکی دیگر از سم زدای تابستانی است، که همچنین کالری  آن صفر است که در کاهش وزن کمک خواهد کرد. از آنجا که آب آن جریان ادرار را تنظیم میکند به دفع اسید اوریک از بدن نیز کمک میکند. برای تابستان ایده آل است شما را هیدراته میکند.
گیاهانی را که در زیر معرفی می شوند برای سم زدایی و تصفیه خون مفید می باشند،می توانید این گیاهان داروئی را از عطاریها تهیه نمایید:
• آرتیشوک:
دارای طعم تلخ و تند واضح با خاصیت پاک کنندگی خوب برای کید می باشد. مواد شیمیایی موجود در آرتیشوک به نام سینارین باعث افزایش تولید صفرا در کبد و تقویت بخشیدن به مجرای صفرا می شود. آرتیشوک همچنین باعث تقویت سلولهای دیواره کبد و نگاه داشتن آنها از صدمه می شود.
• رزماری:
گیاه متداول در آشپزی که می تواند یکی از پاک کننده های کبد باشد . با توجه به تحقیقات انجام شده ، عصاره رزماری با کمک آنزیم های داخل کبد باعث دفع سریعتر مواد شیمیایی می شود.
• زرد چوبه:
زردچوبه خام محتوی روغنی است که باعث کاستن مقدار سم در بدن می شود .زردچوبۀ به رنگ طلایی را ،به عنوان مزه گرم در سبزیجات ، برنج، حبوبات، ماهی و مرغ می توان استفاده نمود.
• قاصدک:
قاصدک گیاه هرزی است دارای برگهای پهن تیغی شکل با گلهای زردی که بعدا به قاصدک تبدیل می شود و در چمنزارها یافت می شود. این گیاه سرشار از ویتامین آ ، آهن ، فسفر ، کلسیم و پتاسیم است. همینطور برای تقویت و شستشوی کبد استفاده می شود. چربی های ذخیره شده در کبد را از بین می برد. ضمنا دارای مزه ای تلخ می باشد. می توان هر از گاهی یک فنجان چای قاصدک برای خود درست کرد.
• کاسنی:
محرک صفرا و تمیز کننده کبد ، مدر و ملین و همچنین کم کننده کلسترول می باشد. از برگ های کاسنی می توان در سالاد نیز استفاده کرد.

تعداد بازدید:۴۹۰

اخطار:مطالب پزشکی تنها جنبه آموزشی و پیشگیرانه داشته و نباید جایگزین مراجعه به پزشک تلقی کرد. هدف از ثبت مطالب جنسی ایجاد روابطی صمیمانه بین زن و شوهر و استحکام کانون خانواده است.